Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ!

Бебешката стая - съвети и интересни предложения

Ние сме събрали няколко такива за вас, а към тях добавяме и страхотна доза интересни предложения, от които също можете да се възползвате:

1. Обмислете идеята за трансформиращо бебешко креватче
Идеята му е след като детето порасне, креватчето да се трансформира в практично легло, придружено с шкаф и/ или бюро и скрин. При всички случаи тази идея ще ви спести много пари, но е добре предварително да помислете каква искате да е детската стая след време, когато детето не спи вече при вас в спалнята.

2. Организирайте и обзаведете така бебешката стая, че да имате лесен достъп
До всичко! С времето ще видите, че за много неща ще се превърнете в истински супер мами, които могат да сменят памперса за рекордните 60 секунди, да смените облеклото и да съберете нещата за разходка на детето за скоростните 5 минути, а и да приберете разхвърлените играчки на вече порасналото ви дете само докато се разхождате из стаята. За всичко това ще ви помогне една подредба, която да ви позволява най-важните неща за детето винаги да са ви под ръка!

3. При декорацията на бебешката стая следвайте линията на комфорта
Прекомерното отрупване с украса може силно да разсейва детето, а дори и да дразни погледа му. Съветите на специалистите са да се спирате на меки, топли и пастелни цветове. Зеленото, което макар за много майки на момичета не е особено подходящ цвят (и грешат за това!!!), между другото, действа изключително успокояващо за очите и мозъка.

4. Избягвайте директната светлина срещу леглото
Тя ще събужда рано и с неприятно усещане и така едвам докарващото 5-часов сън бебе. Затова позиционирайте леглото по-далеч от прозорците, но все пак не лишавайте детето от светлина.

5. Когато моментът на прохождане настъпи…
Освен да купите подходящи бебешки обувки за прохождане е повече от важно да обезопасите бебешката стая. Запомнете, че няма как да облепите всеки ръб в дома си, но е повече от важно опасните предмети да се премахнат, а и да се елиминира достъпът на малките бебешки ръчички до контактите.

6. Дайте на порасналото си дете само да определи местоположението на любимите си играчки
Дори подредбата да ви се струва странна и неподходяща, знайте, че това е перфектната подредба за вашето дете. То винаги ще има достъп до любимите си предмети и така ще намалите онези минутки на плач, предизвикани просто от скука!

Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318