Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80.00 ЛВ!
Aqua Обувки Anchor
  • Aqua Обувки Anchor
  • Aqua Обувки Anchor
  • Aqua Обувки Anchor

Aqua Обувки Anchor


Playshoes
  • Производител: Playshoes
  • Код: 174901 Anchor
  • Наличност: В наличност
30.00 лв.
Aqua Обувки Anchor са отличен модел бебешки и детски обувки за морето, плажа, пясъка, сините вълни и щурото лятно приключение. Интересният им дизайн е идеален както за момченца, така и за момиченца, а стопроцентовата защита от всякакви препятствия по пътя – гарантирана.

Предимството на аква обувките – особено бебешките Aqua обувки – е че те дават максимална и универсална защита за вашето дете по време на вашата лятна почивка. Тези уникални обувки са изработени така, че да предпазват детското краче и от горещия пясък и неприятните малки камъчета, и от водата, защото материята им е бързо съхнеща. С всички тези свои функции аква обувките носят 100% комфорт на плажа, край басейна, в планината до поточето, та дори и на село, когато детските игри нямат край, но все пак малки опасностите дебнат отвсякъде. Нашите прилежно подбрани модели Aqua обувки са устойчиви на хлъзгане благодарение на своята уникална TPR подметка и освен това, разполагат и с UV защита 50+ съгласно EN 13758-1, което ги превръща в идеалния чифт за лятото и “по-екстремни условия“.

Материал:

  • външна част - текстил
  • вътрешна част - текстил
  • подметка - гума

Размери:

Размер дължина на стелката в см
18/19 13.5 см
20/21 14.0 см
22/23 15.2 см
24/25 16.5 см

Нашият съвет при определянето на размера на обувките е да очертаете на лист хартия крачето на детето в изправено положение. Измерете дължината на стъпалото (разстоянието от върха на палеца до края на петата) в сантиметри. Към получената дължина се добавят още 10-15мм с цел осигуряванена повече комфорт на детето. Важно е да се избегне риск от притискане, търкане на кожата и неприятни мазоли е препоръчително обувките да са между 1,0 и 1,5 сантиметра по-дълги от стъпалото.
Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318