Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ!

6 Въпроса, които почти всяка майка се пита преди първия рожден ден на детето си

Измина почти една година, откакто за първи път гушна това малко създание, което днес, вече ти се струва толкова голямо, и с което вече сякаш сте едно цяло. Вероятно, като майка сте в пъти по-уверена, по-знаеща и по-можеща. И все пак, едва ли има мама на този свят, която поне веднъж… на ден да не си задава въпроса дали е достатъчно добра, грижовна и изобщо на правилния път в отглеждането на своето бебе.

По-долу ще ви представим точно 6 въпроса, които почти всяка майка се пита преди първия рожден ден на детето си. Твърде вероятно е да намерите отговор и на някоя ваше съмнение, чуденка или дори нещо, за което не сте и сещали, а смятате, че е важно…

1. Време ли е да спра да кърмя?
    Ако все още кърмите и се чудите по този въпрос, точен отговор не бихме се наели да ви дадем. Това, което смятаме за важно да отбележим, че ако вие самата като кърмачка вече изнемогвате като умора, бъдете уверена: 1 година кърмене е истинско геройство и постижение в днешни дни и няма нищо лошо, ако спрете.

2. Той/тя дали говори вече?
    Онова „ма-ма“ често се бърка с „ам-ам“ и не винаги произнесените срички, които даже да ви се струват логични думи, всъщност, са съзнателно изричани, за да обозначат конкретен предмет или човек. Не твърдим, че няма деца, които са проговорили преди първия си рожден ден. По-скоро, казваме, че ако вашето още не е, няма поле за притеснение.

3. А не е ли време и да ходи?
    Всъщност, точно тогава – периода около първия рожден ден – се свързва и с прохождането. В много случаи дори става съвсем неочаквано и изненадващо. Ако детето проходи на година и 3 месеца обаче, спокойно – това не е толкова късно. А ако се чудите какво да измислите за подарък от баба или приятелка, която няма идея какво да купи на детето ви, да, Обувки за Прохождане, е идеално решение!

4. Няма ли приключване с тези ваксини?
    Според официалния имунизационен календар за България, на детето ви остават още 3 ваксини и след това чак до 6-годишна възраст няма да ви притесняват с това, а именно на 12, 13 и около 16 месечна възраст.

5. Стана ли време за ясла или друг тип подобна социализация?
    Ако нямате намерение да се връщате по-рано на работа и яслата за вас отпада, социализацията може да се осъществи и на други места – на детската площадка, с по-големи деца на ваши познати, та дори и с възрастни хора, защото вече е време да излезете от режима „аз съм с малко бебе, не мога да ходя там и там“.

6. Ще стане ли по-лесно?
    Казват „малки деца, малки проблеми“, но истината е, че гледането на бебе не е никак лесна задача и лично наше мнение е, че да, от тук започва доста по-лесното или поне вълнуващото приключение, в което вие сте по-опитна и по-уверена в себе си. Ето защо със сигурност ще ви се стори по-лесно!

Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318