Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ!

5 причини да купите обувки за прохождане на детето си

Мислейки за всичко това, решихме да ви изложим и нашите пет официални довода, причини защо е редно и наистина практично, а и полезно да купите на детето си обувки за прохождане:

1.Специализираните обувки за прохождане са създадени с „много на ум“

Не са едно, две или три тези особености, които трябва да има на ум производителят на обувки за прохождане. Защото тук става въпрос не просто за дете, а за дете, което никога не е стъпвало с крака си на земята или поне не уверено и само. Ето защо можем напълно да се доверим на специализираните обувки – хората, които са ги проектирали са взели на предвид анатомичните особености на детското краче, както и всички физико-кинетични характеристики на самия процес по прохождане.

2.Доказано е, че с тях прохождането е по-лесно

Тук някоя напориста, голяма традиционалистка българска мама от едноименния форум вероятно ще каже „Ама така детето ще се научи на лесното“. Всъщност, защо да не предоставим на детето най-удобния и комфортен начин да извърви първите си крачки? Какво лошо има в това? Къде е смисълът да го оставим да се мъчи и да му е трудно..?

3.Разликата в цените е незначителна

Истината е, че модерните обувки за прохождане съвсем не са толкова по-скъпи от обикновените бебешки обувки. В тази връзка, защо тогава да не заложите на специализирани обувки. Реално няма почти нищо да изгубите, но пък детето ви ще спечели много – сигурност, увереност и удобство по време на първите си стъпки!

4.Сигурност – за мама и за бебо

Освен че бебето ще стъпва по-уверено, няма как да не отчетем факта, че една майка ще се чувстват двойно по-уверено и сигурно, ако осигури максимума на детето си за този толкова важен момент. А, едни качествени обувки за прохождане, безспорно, са максималното и достатъчното, което можете да предоставите на мъничето си за неговите първи стъпки.

5.Благодарение на качествени обувки за прохождане по-бързо и правилно ще се развие бебешкото краче

Експертите са на мнение, че предимството бебето да прохожда в обувки, а не босо е най-вече в това, че обувките подпомагат доразвиването на ходилото на детето. В частност, установено е, че благодарение на обувките бебешките кости на стъпалото са едновременно предпазени, и подсигурени да следват правилната линия на своето нормално развитие, тоест да бъдат избегнати деформации.

Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318