Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80.00 ЛВ!

3 Задължителни чифта обувки за топлото време, необходими на вашето мъниче

През първите три години от своето развитие, всяко бебе е заобиколено от стотици нови новости и вълшебства, с които иска да се запознае. Активните игри навън са сред водещите значими фактори за правилното и здравословно физическо и духовно развитие на детето. Ето защо осигуряването на подходящи обувки, с които не само да се забавлява, но и уверено да стъпва при всяко следващо предизвикателство.

В настоящия пролетно-есенния сезон бихме искали да ви предложим нашия списък с трите задължителни чифта обувки за топло време, необходими за вашето мъниче. Постарайте се да му ги осигурите, за да стъпва смело, да играе като за последно, да усети комфорта от всяко следващо движение!


1. Класически затворени обувки за прохождане

Грешното мнение, че с овладяването на изкуството да ходи, бебето вече няма нужда от обувки за прохождане, може да струва скъпо на много родители. Истината е, че в момента, в който вашето мъниче започне да стъпва по-уверено, необходимостта от анатомичната форма и стелка, гъвкавата подметка и висококачествената дишаща материя, а и стабилността в зоната на глезена, не изчезва. Напротив – ортопедите са на мнение, че детето ви трябва да продължава да носи обувки за прохождане до навършване на около 3-годишна възраст. Не се притеснявайте, че крачето ще се спарва в затворената обувка. Когато тя е изработена от първокласни материали – прецизно добити веган материи и естествена кожа – обувката ще диша, а стъпалото ще бъде предпазено от протриване или изпотяване. Тези затворени обувки са важни както за инцидентните прохладни или дъждовни през лятото, така и за игри на открито по всякакви неравни, неподдържани и дори опасни от удар терени като хлъзгави настилки, бетон, горски площи и т.н.


2. Комфортни сандали

Време е вашето мъниче да пробва и нещо различно от модерните си затворени обувки за прохождане. Не се притеснявайте, че събувайки ги ще го поставите в риск от деформации или неправилно развитие на мускулатурата. Много съвременни производители предлагат модели за бебешки сандали, изработени на принципа, на които са изработени и обувките за прохождане. Те също са толкова гъвкави, анатомични и стабилни. Разликата е в отворената конструкция, която ще осигури прохлада през летните горещини, а знаете, че в България те съвсем не са редки, а дори и лесно поносими в затворена обувка.


3. Аква обувки

Приключението, наречено „първо море с моето бебе“ ви зове? Оставете паниката настрана и вместо това, просто се екипирайте като за световно с всичко необходимо, за да избегнете инциденти, неприятности и най-вече непланирани усложнения на ваканцията си. За плажа пригответе аква обувки, които са идеалният вариант за проходилото ви малко човече. Уникалното в този вид обувки е, че предпазват от силната горещина и паренето на пясъка, от убождане, но най-страхотното е, че бебето ви директно може да влиза с тях във водата, без да е необходимо след излизане обувките да съхнат. Аква обувките изсъхват само за няколко секунди и реално с тях можете да изкарате цял ден на плажа без никакви притеснения!

А вие взехте ли всички необходими обувки за бебето си за настоящия пролетно-летен сезон?

Вижте всички модели обувки,които предлагаме

Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318